staand vlnr: Tim van den Berg, Teus van Meerveld, Ricardo van den Berg en Jeroen van den Brink.
zittend vlnr: Stefan Vliek, Bas Schreuder, Niels Schreuder en Michel van den Berg.

Sponsor:

Welkom bij het 1e team van De Lenco´s.
Wij zijn een team van jonge jongens met 1 ouder iemand die het gemiddelde omhoog haalt. We zijn in 2006 begonnen bij SV Putten. Daar hebben we 4 seizoenen gespeeld, en zitten nu dus bij de Lenco´s. Omdat het ons niet beviel bij SV Putten.

Ik wil graag aan u voorstellen de volgende mensen:

Tim van den berg. Hij is de aanvoerder/leider van dit team.
Hij is zo’n beetje de oprichter van het team. Samen met een vriend kreeg hij rond de kerst van 2005 het idee om te gaan voetballen in de zaal. Tim heeft een hekel aan verliezen. niet alleen in de 1e en 2e helft de aanvoerder maar ook zeker in de 3e helft. En lid vanaf minuut 1.

Corne van den Berg broertje van. Corne is ook lid vanaf minuut 1. Een jongen van weinig woorden.
Dus is er ook niet zoveel te vertellen. Wel praat hij veel tegen de scheids en dat levert weleens een kaart op.

Bart van den berg
vader van bovengenoemde. Bart is lid vanaf de 2e helft van het eerste jaar. Hij zag dat er iets ontbrak aan het team. Ervaring was dat. En hij wilde ons wel meehelpen. Net als Tim kan hij absoluut niet tegen zn verlies.

Michel van den bergOok deze jonge man is lid vanaf minuut 1. michel is zo’n jongen waar je als aanvoerder altijd vanopaan kan. 1e , 2e en 3e helft. Winnen dat mag hij graag doen. En dat kun je altijd terug zien in het veld. Dus mMchel ga zo door.

Ricardo van den Berg broertje van michel. Hij is lid geworden in het 2e seizoen. Hij is een goede voetballer die wij goed kunnen hebben. Net als hierboven genoemden kan hij niet verliezen. Alleen is hij het weleens niet met iemand eens (tegenpartij). Maar dat zijn we allemaal weleens.

Alfred Vliek hij was het die met Tim begon over zaalvoetbal. Alfred maakt het iets minder uit als er verloren word. Wel is hij er altijd. Alfred is de jongen met de droge opmerkingen. Dus altijd wat te lachen.

Stefan Vliek broertje van Alfred. Hij is lid geworden in het 4e seizoen. Maar hij is inmiddels goed gewend. Hij scoort ook regelmatig bij ons. Hij is kleinste in het team maar voeballend staat hij zn mannetje.

Niels Schreuder hij is lid vanaf 2010. Hij is overgehaald door Tim en Michel. En het bevalt hem goed bij ons. Scoorde meteen in zn eerste wedstrijd. Dus waren er na de tijd meteen de praatjes maar dat hadden we verwacht.

Dirk-jan Koelewijn ook hij is lid vanaf 2010. Heeeeeel vroeger heeft hij ooit eens gevoetbald dus wisten wij en hij niet wat we eraan hadden. Inmiddels heeft ook hij zn eerste wedstrijd erop zitten. En net als Niels scoorde hij meteen. we zullen zien wat de rest van het seizoen zal brengen.

WIj zijn dus het 3e. Kom gerust eens kijken
Onze sponsor is MICASA BOUW ermelo. Daar zijn we heel blij me. Bedankt

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

[recent_posts layout=”thumbnails-on-side” hover_type=”none” columns=”2″ number_posts=”10″ offset=”” cat_slug=”verslagen-lencos-1″ exclude_cats=”” thumbnail=”yes” title=”yes” meta=”yes” excerpt=”no” excerpt_length=”35″ strip_html=”yes” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/recent_posts]